nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Wij bieden een breed scala aan bouwmaterieel. Denk hierbij aan steigers, trappen, schragen, bouwstroomkasten, zwerfkasten, boormachines en alle aanverwanten producten om uw bouwproject tot een succes te maken. De combinatie van kennis en passie voor deze branche komen samen op deze webshop.

Wij beschikken over een eigen bezorgdienst, dus flexibel in het aanleveren van de door u bestelde producten en materieel. Ook voor reparaties aan uw machines kunt u bij ons terecht, deze worden snel en vakkundig gerepareerd. Heeft u een storing op de bouwplaats aan uw lift, machines of bouwaansluiting, deze kunnen wij snel voor u verhelpen. Inrichten van uw bouwplaats, zoals het aanleggen en aansluiten van bouwstroom en water, behoort ook tot onze activiteiten.

Ook verkopen wij LED en HQI armaturen met zeer hoge output en alle denkbare bijhorende stroomvoorzieningen en oplossingen.

Kijk rustig eens rond, wellicht wilt u een goed advies of informatie over een van de producten, neem gerust vandaag nog contact met ons op. 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.